Despre noi

S.C. BEAUTY AVANGARDE – ENVIRON® este o companie privată cu capital integral românesc, fondată în anul 2006. Principiul care stă la baza întregii activităţi este acela de a oferi produse de înaltă calitate. Deviza produselor ENVIRON® este „O piele sănătoasă şi frumoasă pentru toată viata!”.

S.C. Beauty Avangarde S.R.L. este importator exclusiv şi distribuitor al produselor dermato-cosmetice ENVIRON® pentru România. Produsele se adresează, în egală măsură, profesioniştilor, dar şi începătorilor din domeniul cosmeticii şi al chirurgiei estetice – deopotrivă interesaţi să îşi consolideze şi să îşi extindă cunoştinţele teoretice ca fundament al practicii, precum şi pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici şi produse dezvoltate pe plan mondial.

Firma este condusă de Doamna Dorina Heimann şi Doamna Laura Zamfir.


Doamna Dorina Heimann este absolventă a Şcolii Tehnice de Cosmeticieni din România, a Cursurilor de Medicină Integrală din Berlin şi a Cursurilor ENVIRON® din Cape Town şi Berlin. Este reprezentantul oficial al companiei ENVIRON® din România, şi are o experienţă vastă în domeniul cosmeticii medicale.

Doamna Laura Zamfir este absolventă a Cursurilor ENVIRON® din Cape Town şi Berlin, cu zece ani experienţă în domeniul cosmeticii medicale. Produsele ENVIRON® sunt considerate a fi produsele dermato-cosmetice ale secolului XXI, axându-se în mod special pe regenerarea celulară a pielii. Se adresează tuturor tipurilor de ten, folosindu-se ca tratament pentru orice fel de probleme: acnee, cicatrici, pigmentare, foto-îmbătrânire.


Galerie