Despre Environ

Cine suntem?

Environ este o marcă de îngrijire profesională a pielii, recunoscută și iubită la nivel global, care este construită pe știință, frumusețe și grijă. Noi credem că pielea are la rândul său o viață și că vitamina A este “oxigenul” de care are nevoie să arate frumos și sănătos pentru totdeauna. Din acest motiv, căutam continuu să dezvoltăm cele mai bune produse care să funcționeze perfect cu pielea.

Pionier

Introducerea vitaminei A în preparatele de îngrijire a pielii a fost un element inovator în industria îngrijirii pielii.

Dr. Des Fernandez, apreciat ca fiind unul dintre primii cinci chirurgi plasticieni ai lumii, a fost pionierul în acest domeniu.

El a fost primul care a folosit vitamina A in doze suficient de mari, care să ajute la contracararea efectelor nocive ale mediului înconjurător, poluării și a stresului și să promoveze o piele vizibil îmbunătățită.

După cercetări intensive, acesta a descoperit cât de important rol joacă vitamina A asupra sănătății pielii. A hotărât să dezvolte o gamă de îngrijire a pielii pentru a menține pielea sănătoasă, mai ales ca indicele bolilor cauzate de razele ultraviolete a crescut la nivel global.

Ingredientul de bază

De când a înființat Environ în 1990, vitamina A a devenit ingredientul de căpătâi al filosofiei pe care se bazează produsele Environ. Este un nutrient esențial al pielii care trebuie înlocuit zilnic pentru ca pielea să fie mai sănătoasă și mai rezistentă.

Combinată cu alți nutrienți esențiali, precum antioxidanții și peptidele, semnele îmbunătățirii pielii vor fi clar vizibile pe termen lung.

Susținute de studii și cercetări permanente, produse noi și chiar mai eficiente sunt continuu introduse în gamele Environ.

Recunoaștere Mondială

Ca și marcă de produse de îngrijire, suntem mândri să recomandăm produsele noastre tuturor persoanelor care contează în viața noastră. Dacă nu am fi, nu le-am mai fabrica.

Cu 140 de produse, în peste 70 de țări, Environ a dezvoltat o rețea globală de distribuitori ca un direct rezultat al eficienței dovedite științific a produselor noastre.

Suntem firma favorită printre cei care ne știu, iar Environ este recunoscut și aclamat de terapeuți, dermatologi, editori de reviste de frumusețe, vedete de cinema și fotomodele deopotrivă.

Rezultate Environ

Ce face Environ?

Environ fabrică produse de îngrijire a pielii bazate pe cercetare științifică la cel mai înalt standard, care fac diferența și de care fiecare consumator se poate bucura și poate avea o piele frumoasă și sănătoasă pentru totdeauna.

În lumea noastră, o piele sănătoasă și frumoasă este o regulă, nu o excepție!

Environ este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, rasă sau gen.

Ce oferă Environ?

Dr. Des Fernandes a proiectat Environ pentru a corecta deficiența cronică de vitamina A de care toată lumea suferă. Puțini oameni înțeleg că această deficiență conduce la probleme majore ale pielii pe care le dezvoltăm și le atribuim îmbătrânirii și daunelor provocate de soare.

Unica și frumoasa știință Environ cuprinde:

 • A+ Complex
 • Sistemul Progresiv al Vitaminelor (Vitamin STEP-UP SYSTEM)
 • Tratamente faciale avansate ( DF Machine)
 • Tehnologia Cool Peel (Tratamente de exfoliere)
 • Needling

Ingrediente active:

 • Vitaminele A, C și E
 • Antioxidanți
 • Peptide
 • Elemente sunscreen
 • Acizi Alpha și Beta-hidroxilici
 • Acid hialuronic
 • Factori de creștere
 • Pro-Vitamina B5
 • VitaminaB3
Cele mai înalte standarde de fabricație

Produsele de îngrijire a pielii Environ sunt fabricate doar din ingrediente de cea mai bună calitate. Majoritatea produselor nu au parfum, conservanţi, coloranţi sau extracte animale. Trebuie înţeles că gama Environ este una dintre puţinele game de produse din lume care nu are nici un conservant adăugat în formulă. Asta înseamnă că aceste creme trebuie fabricate sub condiţii stricte de laborator şi că, odată ce un flacon a fost desfăcut, trebuie folosit în 12 săptămâni sau de preferinţă mai devreme. Toate produsele Environ sunt hipoalergenice şi nu închid porii.

Produsul finit nu a fost testat pe animale. Sunt testate numai pe oameni voluntari.

Fiecare produs s-a dovedit, prin îndelungi teste de laborator facute de Dr. Fernandes, a fi eficient şi sigur.

Fiecare lot este testat de laboratoare independente pentru a verifica:

 • Conţinutul chimic
 • Sterilitatea produsului

Environ®Skin Care (PTY) Ltd a reuşit să demonstreze că produsele Environ® îndeplinesc cele mai înalte standarde şi astfel, produsele au fost înregistrate la Departamentul de Sănătate din Berna, Elveţia, Tokyo, Japonia şi Noua Zeelandă. Au fost, de asemenea, înregistrate, în mod voluntar, de către Administraţia de Hrană şi Medicamente din Statele Unite ale Americii.

Pentru a fi siguri că rezultatele demonstrate clinic sunt verificate de oameni, alţii decât personalul nostru, produsele au fost testate clinic la Spitalul de Copii, Crucea Roşie din Cape Town, la Departamentul de Chirurgie Plastică, la Groote Schuur din Cape Town, şi la două spitale universitare din Japonia. Rezultatele clinice ale folosirii produselor Environ® au fost subiectul a numeroase cercetări, fiind prezentate la multe congrese: Congresul Internaţional de Chirurgie Plastică din New York, San Francisco, Tokyo, Yokohama, Okinawa, Taipei, Sao Paulo, Sydney, Cascada Victoria (Zimbabwe) şi Sun City (Africa de Sud) printre altele.

Swiss Vitamin Institute – Institutul elvețian de vitamine.

Produselor din gamele bazate pe Vitamin STEP-UP SYSTEM li s-a acordat emblema Institutului Elvețian al Vitaminelor din Lausanne, care verifica dacă produsul testat conține concentrația de vitamine declarată. Acest certificat garanteaza eficacitatea ingredientelor active specificate de Environ. În felul acesta, consumatorul primește un produs de calitate cu promisiunea unor rezultate reale. Produsele sunt testate anual pentru a păstra acest certificat și pentrua asigura ca produsele Environ se mențin la cel mai ridicat nivel în ceea ce privește calitatea.

Vitamina de nota10!

Dr. Des Fernandes, fondatorul Environ spune :„ Îmbătrânirea este rezultatul direct al deficienței de Vitamina A, prin expunerea la razele soarelui”.

Carențele de Vitamina A pot duce la probleme dermatologice cum ar fi pigmentarea neregulată, vătămarea solară, îmbătrânirea, cancerul de piele. Cel mai des întâlnită problemă, atât în rândul femeilor cât și al bărbaților, este vătămarea solară, iar efectele expunerii la soare pe termen lung sunt îngrijorătoare. Pentru acombate această deficiență, trebuie să înlocuim în fiecare zi Vitamina A iar ca acest proces să fie eficient trebuie să refacem receptorii de Vitamina A din piele.

Vitamina A este singurul element care păstrează pielea sănătoasă și previne îmbătrânirea ei. S-a dovedit că suficientă Vitamina A :

 • Promovează factorii naturali de hidratare, oferind pielii strălucire
 • Întărește stratul exterior al pielii, păstrând-o fermă
 • Stimulează producția de proteină naturală care menține pielea sănătoasă
 • Susține sistemul imunitar al pielii prevenind apariția acneei
 • Reduce riscul de cancer de piele

Cu aceste 5 beneficii și Sistemul Progresiv al Vitaminelor ( Vitamin STEP-UP SYSTEM) pielea ta poate renaște frumos, rămânând sănătoasă pentru totdeauna!

Cum funcționează Sistemul Progresiv al Vitaminelor (Vitamin STEP-UP SYSTEM)

Pielea noastră are nevoie să se obișnuiască cu vitaminele care îi sunt oferite, în special Vitamina A, care este necesară sănătății pielii. Gamele din segmentul de îngrijire de la Envion conțin o serie de produse cu concentrații progresive de Vitamina A dar și alte vitamine și antioxidanți.

 • Înainte de pre-demachiere, demachiere și tonifiere, începeți cu un hidratant care conține cea mai scăzută concentrație de Vitamia A și alte ingrediente. Folosiți 2 sau 3 flacoane până ce pielea se  acomodează cu un nivel scăzut de Vitamina A și alte ingrediente.
 • Progresați apoi la cel de-al doilea pas, folosind un hidratant cu o concentrație mai ridicată de Vitamina A și alte ingrediente. Din nou, folosiți 2 sau 3 flacoane pentru a obișnui pielea înainte de-a trece la următorul pas.
 • Continuați în acest fel până ajungeți la ultimul nivel din Vitamin STEP-UP SYSTEM, cu produsul cu cea mai mare concentrație de Vitamina A si alte ingrediente și nutrienți.
 • Nu întrerupeți pentru că dacă faceți asta, va trebui să începeți din nou procesul de la cea mai scăzută concentrație de Vitamina A.

Important! Consultați specialistul Environ înainte de-a decide să progresați de la un nivel la altul.

Rezultate Environ

Pigmentare

Înainte

După

După 2 ani

Rezultate obținute prin folosirea zilnică a produselor bazate pe Vitamin STEP-UP SYSTEM împreună cu Clarifying Lotion și Retinol 1.

Vătămare solară

Înainte

După

După 1 an

Rezultate obținute prin folosirea zilnică aproduselor bazate pe Vitamin STEP-UPSYSTEM împreună cu Cosmetic Roll-CIT.

Piele uscată

Înainte

După

După 8 luni

Rezultate obținute prin folosirea zilnică a uleiului de corp A,C&E Oil și Derma-Lac Lotion.

Îmbătrânire

Înainte

După

Dupa 2 luni

Rezultate obținute prin folosirea zilnică a produselor bazate pe Vitamin STEP-UPSYSTEM împreună cu tehnologia Professional Cool-Peel

Piele sensibilă

Înainte

După

După 5 ani

Rezultate obținute prin folosirea zilnică a produselor bazate pe Vitamin STEP-UP SYSTEM.

Acnee

Înainte

După

După 8 luni

Rezultate obținute prin folosirea zilnică auleiului de corp A,C&E Oil împreună cu tehnologia Cool-Peel realizată la domiciliu.