Grija pentru piele

Cabinet cosmetică medicală

Rejuvenare

Riduri

Acnee

Pigmentare

IPL- tratament cosmetic

Peeling

Cicatrici

Needling Medical

Needling Cosmetic

Ionoforeză & Sonoforeză cu DF Ionzyme

Ionzyme II

APARATUL DF II IONZYME®

Environ® utilizează aparatul DF II Ionzyme®, cel mai eficient aparat din lume, la ora actuală, care permite pătrunderea vitaminelor direct în piele. Acest aparat este unic!

Aparatul DF Ionzyme® foloseşte simultan două metode de înaltă clasă, sofisticate:

  • IONOFOREZA PULSATĂ: presupune folosirea unui curent electric pulsat pentru facilitarea pătrunderii vitaminelor în piele. Ionoforeza se poate face şi pe areal mare, aparatul fiind prevăzut cu clipsuri la care se ataşează o bucată de celuloză fină îmbibată cu substanţă activă: Retinol 1,2,3, Colostrum, Intensiv Retinol, Serum C-Quel 1,2,3.
  • SONOFOREZA CU FRECVENŢĂ JOASĂ: presupune folosirea ultrasunetelor pentru a transporta moleculele vitaminelor în piele. Sonoforeza cu frecvenţă joasă este mult mai eficentă decât metoda convenţională cu ultrasunete.

ACEST APARAT ESTE UNIC deoarece îmbină ionoforeza şi sonoforeza simultan obţinându-se rezultate uimitoare. Capacitatea de absorbţie a pielii se măreşte de mai mult de 1000 ori atunci când se folosesc cele două proceduri simultan.Tratamentul cu DF II Ionzyme Machine® de la Environ® s-a dovedit a fi cel mai important pas înainte în îngrijirea tenului, dar poate fi folosit cu acelasi succes şi pentru alte părti ale corpului precum picioare, braţe şi gât.

Aparatul DF II Ionzyme® poate fi folosit pentru:

  • tratamentul feţei;
  • tratamentul gâtului şi decolteului;
  • tratamentul braţelor;
  • tratamentul coapselor pentru a îmbunătăţi elasticitatea pielii (în special, pentru celulită).

Depilight

DEPLIGHT

DEPLIGHT este un produs al firmei CRYLAS GmbH Berlin, firmă care deţine cele mai noi tehnici în domeniul laserului şi IPL S.C. BEAUTY AVANGARDE SRL a adus pentru prima dată în România această tehnică de epilare definitivă.

Principiul care stă la baza acestei proceduri este fototermoliza selectivă , cu ajutorul careia se pot efectua cu succes diferite tratamente la nivelul epidermei: epilarea definitivă, tratarea acneei, cuperozei , pigmentarii, micozelor (micoza unghiei), ca şi programe anti-îmbatranire.

Tehnologia IPL nu este laser, tratamentul cu laser distruge tesutul cutanat; prin tratamentul IPL epiderma nu este afectată, ba din contră, ajută la reîntinerirea producţiei de colagen, determinând astfel regenerarea rapidă a ţesutului tratat.

Experienţa de peste 10 ani în domeniul DEPILIGHT-ului a adus beneficii multor consumatori; peste 300.000 de pacienţi sunt trataţi anual în peste 2000 de instituţii medicale în Europa.